Det är inte riktigt som det ser ut

Fy fan. inte ätit så mycket idag men ändå kommer min kropp att explodera inom en snar framtid av minuter.
Jag och Fredrik kollade på veckans Room Service, och et var skumt. Men fan vad jag gillar inredaren Jon. Han är härlig.Imorgon kommer det att bli en sådan jävla lång dag att jag funderar på att gå in i koma för en stund. Men bara över skoldagen för att efter så är det bestämt, för fjärde gången?, att vi ska ut till Frösön en snabbis. Sen ska jag och Fredrik äta på Kina och sen kolla på Heartbreak Kid på bio. Om mother följer med är ej sagt.
Aja, fick nyss en tillsägelse av Fredrik: Han är ensam i vardagsrummet och vill att jag kommer och håller han och MIN gitarr sällskap.
Ciao

ÅTGÄRD

Mohaha, bara ett skolarbete kvar sen bör det vara klart...för kvällen.
Jag sitter och funderar på vad jag ska göra för mat tills Fredrik kommer. Det där med matfantasi är något som inte absolut nej finns hos mig. Och jag avskyr tråkig mat som pyttipanna, fiskpinnar och dylikt. Så därför lagar jag aldrig det, än mer sällan äter det.


Jag såg det snöa

Kan jag inte bara sluta drömma och rikta in mig på verkligheten?


25/11-07

Aldrig får man känna sig tillräckligt utvilad.
Igår var det dammatch och jag sat i sek. De förlorade vilket helt ärligt inte var en förvåning för mig. Men Hanna fick spela och gjorde tre poäng och en assist. Jag blev så glad att jag började klappa händerna, vilket jag inte bör göra när jag sitter i sek. Men det skiter jag i. Jag blev ju så glad!

Igår kväll var Anneli och Catrine här på middag och det var jätte trevligt. Vi åt, spelade kort och så. En skön lugn kväll helt enkelt.

Idag ska jag göra lite olika saker. Dels gå en promenad med Liam, möjligtvis följa med Ck och Hanna till Park, men ej bestämt ännu, åka ut till frösön och kolla på en liten valp som Mickes föräldrar har köpt, sen om det blir tid över så ska jag plugga lite.

Dagens låt: Leona Lewis- Bleeding love

The show must go on

Jag har ätit mig sprickfärdig på potatisgratäng med bacon. Och julmust.
Nu strax ska jag och mamma ta en tur med Liam i detta iskalla väder men med tanke på hur jag mår just nu så skulle en promenad vara utmärkt. Och i morgon bitti ska jag ner till Jocks och träna innan dammatchen. Sen imorgon kväll kommer Catrine och Annelie hit på middag:) Och det ska bli skoj!

Brainfart

Jag skulle logga in. I mitt användarnamn har jag en åtta. Jag höll ner ctrl+alt+8 men en anna jävla symbol förutom åttan dök upp. Så testade jag ctrl+8 istället men samma jävla symboljävel kom upp. Då slog det mig. För att få en åtta trycker man endast på åttan och inget mer. Får jag skylla på att jag pratade i telefon under tiden?


Tråkigt.

Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.Tråkigt.


Fredag är ändå den dag som känns bäst.

Det är väldigt glädjande att det är fredag vilket betyder sista dagen i skolan denna vecka. Men det är en vecka kvar tills jag får träffa min Fredrik som kommer upp till SNÖISKALLA Östersund.
Jag har text nu och fick tillbaka en som jag har skrivit för ett tag sen. Egentligen ska vi finputsa på texten men "tyvärr" kan jag inte göra det just nu då jag har orginalet till min text på min dator hemma. Och om det är någon som tycker att jag kan skriva om allt på den här, så kan du genast tänka om.
Ikväll är det herrmatch, mot Öresundskraft. Jag har inte bestämt mig om jag ska gå. Orkar inte och sen är det inte jättekul heller. Inget roligt lag.
Nu är det en månad och en dag kvar till julafton, vilket måste betyda att det är en månad och åtta dagar kvar till min födelsedag.
Äsch vad jag sitter och snackar skit just nu, men vad kan jag göra när jag har inget bättre för mig?
Men jag kan tala om att jag är extremt hungrig då jag inte har ätit någonting idag och kommer inte få göra det förens den här lektionen är över som normalt slutar 15.00-16.00.

Nu är det Snart jul här i vårat hus

Datumet är den 22 November vilket betyder att det är två dagar och en månad kvar till Julafton.
Jag har faktiskt redan klarat av två julklappar i Brasilien vilket känns skönt. Och jag kan lova att det är två mycket fina, dyra presenter.  Och igår när jag och Fredrik var och handlade såg jag alla pepparkakshus, pepparkakor och allt möjligt juligt. Så lagom till jul ska jag och han baka pepparkakshus och allt annat som hör julen till. Mums:)
I natt när jag öppnade dörren till vår lägenhet och såg att det inte var julpyntat frågade jag mamma varför. Hon sa att det bara är November och det hade jag glömt bort för en kort stund där.

Dagens låt: Hardcore Superstar- Wild Boys


Hemma igen

I går morse klockan tjugo i fyra landade Stephanie återigen på svensk fastmark. Efter sammanlagt tolv timmar i en flygplansstol var det oerhört skönt att få komma hem igen. Känslan att få komma hem till mitt eget land efter två varma veckor i Brasilien fick mig att vilja sjunga Du gamla Du fria i planet. Det har varit så skönt att få vara borta i ett varmt land och bara koppla av och försöka att inte tänka på skola eller nått sånt som har väntat här hemma.
Fredrik och jag bodde på ett väldigt fint hotell med bra frukost. Trots att inte en enda pratar engelska där så kom man igenom ändå. Det finns så mycket jag skulle kunna berätta men helt ärligt talat så orkar jag inte, och dessutom har jag mycket skolarbete att ta igen.


RSS 2.0