Ändra bloggutseende

Jag vill ändra mitt bloggutseende, men va fan. Jag får inte till det. Så nu ger jag upp och får ha den här dötrista jävla bloggen.

mums

Det är fint väder. Och jag har tagit med Liam ut på en promenad. Men tro inte att jag tycker det är kul. Han drar som ett jävla aber.
Men det är snart helg+ lov och det är bra. Det tycker jag om. Det enda jag egentligen begär är att det är fint väder under nästa vecka. Jag kan ge upp sömn och mat. Men snälla, låt det vara bra väder.

Nej, ju ska jag hem och skriva klart fikareportaget som ska vara klart till fredag, min egna deadline.

hej

Tre kanaler. Tre val.

image70image71image72

Det är hela sju minuter tills nästa roliga händer på TV. Men där har jag inte riktigt bestämt mig vad jag vill kolla på. Pretty woman, Bourne Identity eller kanal 5's nya prgoram Sanningen bakom(?) Hur som helst behöver jag inte bekymmra mig om att gå och lägga mig en bra tid eftersom den enda lektion jag har på måndagar börjar klockan halv fyra. Om läraren är där vill säga. Det har hänt en del gånger att jag har kommit ner till skolan(tjugo minuter gångavstånd) och det sitter en lapp på dörren där det står att han inte kommer. Eller som han brukar göra: Inte meddela överhuvudtaget att han inte kommer.

Till TV-program/film tänker jag koka mig tredje koppen te för dagen. Det är gott så här på kvällskvisten.

Varöfr bloggar så många?

Jag undrar varför så många bloggar?
Varför bloggar jag?
- Jag tycker det är kul. njae, inte egentligen. Men det är kul att skriva ibland.

En hemsk dag...Till en viss del

Det finns massor jag bör göra, men inget jag kan göra.
Det finns mycket jag vill göra, men inget jag får göra.





Rökning dödar

image67

Hjärtskärande bild

image66
Foto: AFP

Chili con carne

Jag gjorde så mycket chili con carne att jag måste/eller ville ta med mig
som lunch i skolan. Det är gott tycker jag.
Men jag äter aldrig ris till Chili. Det passar verkligen inte till.






Segdag

Fredagar borde vara den dagen man gillar mest. Och det är et, på sätt och vis. Vad jag inte gillar är fredagar i skolan. Det är en och samma lektion vi har under hela dagen, från klockan halv nio till tre på eftermiddagen. Det är text. Visserligen är det mycket fritt och man kan mer eller mindre välja själv när du vill ta en paus från skrivandet och göra någonting annat. Men jag anser att denna lektion kan jag ha hemma när jag enbart skriver. Har vi genomgångar och andra saker som en lärare behövs till så är det naturligtvis bra att vara i skolan. Men jag skriver bäst, och får bättre tankegång om jag får vara hemma i mitt eget skit och skriva. Ta en paus, kolla lite på tv, kanske äta något. När jag tar en paus här kollar jag mest runt på annat på internet. Inte lika kul.

I dag kommer min bättre hälft. Vi tänkte använda helgen till att ta det lungt och bara vara med varandra. Bland annat tänkte vi åka och kolla på lite bilar, gärna sådana vi inte har råd med och kommer aldrig att få råd med. Men att drömma lite. Sen kanske gå ner en sväng på stan, och se saker man vill ha men inte har råd med just nu. Sånt är ju alldtid kul?

Pest och kolera

Vad skulle jag ta med mig om jag hamnade på en öde ö? Vatten, solskyddsfaktor, täcke, kudde, kikare, för att se om någon båt kommer förbi. Och Älskling så klart.

Om jag fick äta en och samma rätt i ett år, vilken mat? Tacos. För det går att variera så bra. Idag ska jag ha med köttfärs, idag utan osv.

Om jag fick välja en färg jag aldrig skulle måla mitt hus i? Orange. För skrikigt.

Om jag fick lov att skänka bort tre saker i mitt rum, vad? alla onödiga papper som skräpar på skrivbordet, dammråttorna(om det nu finns några sådana, tveksamt) samt min tomma kartong som kameran kom i.

Vilket klädesplagg skulle jag välja att gå utan i en vecka(byxor, tröja trosor, BH, strumpor)? Jag avskyr att gå barfota i skor, men det får bli strumpor. Jag får ha sandaler, flip flops, istället.


Italien

I två år i rad har mamma, Micke och min syster Isabelle åkt till Italien i början på sommaren. Jag kan inte se några hinder till varför vi inte skulle kunna göra det nu. Det är ett mycket fint land med ett fint språk. Maten är även den helt underbar.

                     

Breakfast

Vad gott det skulle vara att äta lite frukost. Hotellfrukost. Den brukar oftast vara bäst. Dock inte den jag fick i Norge när vi bodde på ett vandrarhem när vi var där och spelade basket. Det var inte bra. Mjölken smakade tvål.
Men idag får det bli papaya och melon, eller grape. Det är det jag har hemma.

Godnatt

G'night nu ska jag sova. Eller jag ska lägga mig i sängen och läsa till religionsprovet jag har nästa vecka. Jag vill ha full pott.

Sleep tight don't let bed bugs bite

Jag vill ha en syrgasmask

Igår premiär använde jag in cykel som har stått ute och frysit hela vintern. Men det är en pärla så den är hel och fin ändå. Dock ska jag pumpa däcken lite, för varje gång jag åker på ett litet gupp eller en sten så känns det som jag åker på ramen.
Även idag cyklade jag ner till skolan. På väg hem i en uppförsbacke kommer en traktor med snö i skopan bakom mig och jag skyndar på uppför backen. Väl uppe och traktorn har passerat överväger jag att kliva av cykeln, lägga mig på backen och få ett anfall. Jag höll på dö av andnöd. Vilket jag tycker är lite konstigt eftersom jag nästan enbart tränar kondition på gymmet. Så jävla kass kondition borde jag inte ha? Hela vägen hem till mig hade jag ont i lungorna och näsan och munnen jobbade på för fullt för att förse lungorna med en massa luft. Jag vill aldrig, aldrig och aldrig vara med om det igen.

Förresten tror jag att mitt matteprov gick bra igår också. Med tanke på att jag en bart har suttit hemma och pluggat och inte tagit någon som helst hjälp av skolan och lärare för att förstå hur jag ska göra. Jag har endast läst bokens instruktioner.

Test

Jag hade fullständigt glömt bort att jag har bokat in ett matteprov idag.
Men jag tycker att jag har koll på det, så det borde inte vara några större problem.

Ny dag, lika trött

Igår hade jag ingen lektion. Jag tog mig ned till Wargen för att mötas av en lapp på dörren: "sjuk idag, ingen arbetsmiljö för mp3b". Men tack så jävla mycket då. Istället gick jag ner på stan och köpte en hårinpackning som luktade gott.
Jag har även arbetsmiljö nu på morgonen, och jag var på väg. Tio över åtta stod jag utanför mitt hem och skulle låsa upp cykeln. Låset hade frysit, och då tänkte jag: Äh, han är säkert sjuk idag också. Så jag tänkte jobba med historia, matte och lite religion. Kanske en släng av texterna till ÖP.

Sen är det skrattretande: Hanna och Catrine skickade ett varsitt sms igår angående 50 dagars. Jag svarade bara en av dem, Catrine, eftersom det var det sista sms:et jag läste och jag hade endast två kronor på kortet. Sen igår kväll får jag ett sms av Hanna där det stod att jag bara svarade Catrine.
HANNA, hade jag haft mer pengar hade jag svarat dig med, hundra gånger om:)

1,2, 3- på det fjärde ska jag iväg.

Har precis landat på hemmaplan(som inom kort kommer att kallas bortaplan) efter min helg i Orsa. Om 40 minuter börjar jag i skolan, så jag måste släpa mina fötter och ta mig ner. Men nu är det faktiskt så pass bart att jag ska nog kunna ta cykeln. grejen är den att den har stått ute under hela vintern så jag vet inte i vilket skick den är i. Men jag kan testa att cykla. Jag sparar tid. Dyrbar tid.

I helgen skulle jag och älskling ha en vit helg, men det blev inte så. På lördag var vi och bowlade efter att vi hade ätit en av de godaste maträtterna i världen hemma hos pappa. Pappa följde även med och bowlade och efter det med vidare till Bykrogen. Men det blev lungt. Precis så som det ska vara.

Jag tycker synd om min kusin, och jag hoppas på det bästa för hon och hennes nykomna dotter, samt make!

Redigera blogg

Igår gav jag min syster i uppgift att göra om min blogg. Dock var det cirka elva på kvällen så jag hade inte så stora förhoppningar om att det skulle vara klart till klockan nio morgonen efter. Fast jag ville att det skulle vara det. När jag besökte min blogg blev det till min besvikelse att den såg ut precis som den alltid har gjort, som jag har gjort den. jag kommer antagligen inte att besöka min egen blogg förens på måndag igen och jag hoppas att då kommer den att vara omgjord och klar. Jag kan göra om min blogg själv, men grejen är den att jag orkar inte. Det är lite roligare om någon annan gör det, för då slipper jag bry mig. Vem vet, det kanske blir snyggare när hon gör det?

Just nu har jag text och ska skriva om, eller lägga till, eller ändra lite på mitt resereportage. Det är lite småändringar som min lärare tyckte att jag skulle göra, och det kan ju bara bli till det bättre.

Hej svejs!

Heja Mora

Ikväll håller vi tummarna för Mora i kvalet!

Ledig torsdag eftermiddag

När jag satt i bilen på väg hem från Orsa i tisdags kom jag på en grej. Skunk.se, finns det kvar? Det var/är en community precis som lunarstorm och helgon. Men det var år sedan jag gick in på min. Så länge sen att jag inte ens kommer ihåg vad jag heter eller vad jag hade för lösen. Jag sökte på Östersund för skojs skull för att seom jag fortfarande fanns med, men kunde hitta mig.
Idag har jag inte kvar någon sånt. Eller jo, jag har kvar helgon men jag går aldrig in på den, och det får mig att vilja ta bort den nu genast. Det enda jag har är egentligen facebook.com som jag skaffade mig för någon vecka sen. Men inte heller det känns särskilt nödvändigt. Och det gör blogg.se? Jo lite. Här kan jag i alla fall skriva. Här handlar det inte om att skicka och besvara gästbok eller dylikt.

Håret är klippt och det blev en tiny liten förändring. Kortare lugg, men ändå lång att det går att sätta upp(med hårspänne).  Jag fick över mamma på min sida och jag fick även ett par byxor. När jag kommer hem inser jag att jag och hon har köpt likadana fast min en storlek större, så jag testar hennes, och de sitter minst lika bra om inte bättre. Jag ringer upp henne för att tala om det och hon säger att jag ska inte byta byxorna jag köpte, för hon vill testa dem innan. Tillsammans med mina byxor har jag även på mig mina nya skor.

Snygga va?

trottrder

Idag klockan elva ska jag och mamma klippa oss. Jag ledsnade ur i lördags när jag insåg vad alla är fin i håret, inte alla, men inte jag. Något måste göras.
Trots att det är klockan elva klev jag upp tjugo i åtta för att börja tvätta. Det börjar bli ont om kläder för min del. Men mamma sa att vi även skulle gå och kolla på ett par jeans. Dock åt henne, men jag kanske ska snika åt mig ett par.

Vart är min miniräknare?

Såg på klockan och den var 15.00. Då insåg jag att denna dagen som jag enbart skulle ägna åt pluggning böjar dra mot sitt slut. Så högt för mig själv sa jag: Nej Stephanie, du måste plugga.
Jag klev upp, hämtade min mattebok, satt på radion coh skulle bara hämta miniräknaren..Men jag kunde inte hitta den. Så jag ringde min mor och hon sa att den KANSKE låg i en påse hon ställde in i garderoben. Går dit och kollar och hittar 160000 Allerstidningar från min mormor. Jag börjar läsa recepten ur tidningarna ihopp om jag att jag ska hitta (min miniräknare) recept som jag kan klippa ur för att sen klistra in i min alledes egna receptbok jag har gjort. Jag hittade ett recept med mjuka brownies som jag tyckte skulle vara med. Nu är klockan strax 16.00 och inget plugg blev det för nu börjar Topp Model, och  det vill jag se. Men eftersom varje reklam är 15 minuter långa så kan jag hinna med lite emellan.

Så får det bli.


If I had eyes

Ett riktigt bra låttips: Jack Johnson- If I had eyes.
Man blir rikitgt glad av att höra den. Det blir jag i alla fall.

Jag måste fortsätta med reserepotaget som ska in på fredag. Det är inte helt klart. Och jag känner inte helelr för att göra klart det heller. Och jag kan tyvärr inte vara med när vi ska göra tidningen 15-16 maj för att jag har tagit ledigt då för att ta hand om en del grejer.

MR

Jag sitter och lyssnar på musik när det slår mig att den här mannen, Timbaland, är grymt bra. Han har gjort många bra låtar och har fingret med i resten av alla bra låtar!
En applåd till han! -Klapp Klapp-

pgt

Nu är det återigen mycket att göra i skolan.
Jag har tre-fyra stora skrivuppsatser, MUM och två moment i matte. På så kort tid.
Varför kan inte saker komma lite mer utspritt istället för allt på en och samma vecka. Men nu lurar jag mig själv. Matte och MUM har jag vetat om sen höstas, en av skrivuppsatserna har jag redan haft några veckor på mig att göra.

New trip

I Övermorgon åker jag på en långresa. Den första. Den bär av till Orsa. Jag har aldrig varit där förut men jag har hört att det ska vara lite mindre än i Östersund. Hoppas det är fint väder där. Och eftersom det ligger lite längre ner, 30 mil, så bör det vara mindre snö där?
Hoppas Orsa är precis som jag väntar mig. Ett mysig litet samhälle.


Din summa sill

Den första April och jag känner hur våren kommer.

Idag är jag glad,  jag har köpt kexchoklad. Det var så gott, bättre har jag aldrig mått.
En snickers väntar på mig i frysen, för jag föredrar att ha den där än i kylen.
Vad kass jag är på att rimma, men jag kan i alla fall simma.
Nej lägg ner, det är ju hemskt det ni ser.

RSS 2.0