Det blir så...

fint här hemma nu.
Nu har vi flyttat upp vardagsrummet en trappa upp till rummet vi inte visste vad vi skulle göra med. Men det kommer inte att vara vardagsrum senare. Provisoriskt tills vi har gjort klart på nedervåningen. Men jag måste hålla med resten av invånarna i huset att det passar nästan bättre här uppe.

För övrigt är jag ledig imorgon. Jag och Anki bestämde att vi gör allt vi skulle ha gjort imorgon på måndag så vi kan få vara personer imorgon. Eller ikväll beroende på hur man ser på saken. Och då ska jag använda den tiden på bästa sätt: riva tapeter.

Min bil är till salu. 4500:- så får du växelspak och allt. Den är fin.

hm..

Läser precis om en dam i USA som har lagt sin bebis i mikrovågsugnen. Allt står tydligen inte riktigt rätt till.

Jag har fått...

en flugjävel på min dataskärm. Bort!

Nu har jag beställt tre påslakanset till priset för en om jag skulle gå till en vanlig affär som en vanlig människa.
Jag har även inhandlat blommor idag. TIO stycken har jag hittat. Eller jag har hittat fem och sen har pappa köpt ytterligare fem åt oss. Jag har inte sett de än så de kanske är några bananskal han har satt i en kruka och vill kalla växter/blommor.
Klockan är nio. Vi har inte fått våran TV än så det går inte att titta på dumburken. Men å andra sidan kan jag kasta i en film och glo. Med popcorn. På tal om mat så lagade jag och pappa en uppskattad middag idag. Köttfärsfyllda paprikor, och det var faktiskt riktigt gott. Nu har jag en press på att laga lika god middag imorgon också. Jag har en ledig dag till och sen ska jag tillbaka till jobbet. Jag vet inte vad jag föredrar. Jobb eller ledighet. Ledigt är skönt men jobb är grönt.

/S

hallå..

Det var 15 gradet i vårat sovrum inatt eftersom jag öppnade ett fönster innan jag somnade. Men det var inte ens kallt. Det var behagligt. Jag börjar lura på att den där magsjukan inte riktigt har sagt adjö till mig. Men vad otrevligt. Jag har ju gjort det.

Idag känner jag för en stor skål med godisfrukost. Tio skålar vill jag ha. En med choklad en med surt osv.
I ett försök senare i Mora idag SKA jag hitta gardiner. Nu är alla gardinstänger uppe, så det är bara gardiner som saknas.  Ska det vara så svårt. Utöver gardiner ska jag se om jag hittar en ringklocka. Eftersom huset är så stort, och jag befinner mig på övervåningen hör jag inte om någon knackar på dörren. Jag får tillsvidare ställa ut en hammare på verandan.

Jag har hittat en och annan låt med Amy McDonald som är riktigt bra. Try it.

None


Skulle jag vara en allmäntandläkare?

Idag var det kul på jobbet. Mycket roligt och jag trivs bra där. Mycket roligare än förra. Det är nog för att det är ingen press på att jag måste gå runt och se/vara glad hela tiden. Jag är ju naturligtvis det, men när det krävs blir det mer en bluff.
Huset behövs damsugas och eftersom Fredrik ska med Paps upp till Grönklitt för att jobba och Isabelle, som itne gör mycket ändå, är på jobbet till nio så blir det jag som får ta tag i skiten. Men jag har inget emot det. Jag tycker städning kan vara avkopplande, ialla fall att stå och diska. Och då tänker alla som har varit hem till mig att jag inte tycker särskilt mycket om avkoppling. Men för att försvara mig själv måste jag få tala om att i lägenheten kände jag att det inte var någon idé eftersom vi skulle flytta och i huset är det för att vi precis har kommit in. Men det är ju inte skitigt här heller. Jag tvättar och diskar undan och torkar. Det är bara golvet som ser ut att behöva en liten genomgång. Alla har ju gått med skor här inne under flytten.

Nu kommer Fredrik hem.
Gotta go.

Swing


Ett nytt inl Ä G G

Jahapp, det var tisdag idag. Men vad trevligt.
Strax ska kläder få pryda mig för att jag sen ska kunna gå ner och göra frukost till min man. Hans farfar kom förbi med dyrgrips ägg i går, TRE KRONOR ÄGGET. Så jag hoppas de smakar bra för all del. Själv får jag frukost och lunch på mitt jobb. Så jag behöver aldrig gå hungrig. Det är därför jag vill jobba, så jag får äta. Nej. Så är det inte.

Efter jobbet så tänkte jag åka in till Mora för att se om jag hittar fina lampskärmar till nyinköpta lampfötter samt gardiner som är ett jävla projekt. Gardiner är dyrt och det är svårt att hitta någonting jag tycker passar och är fint. Men gardiner till fem fönster har jag hittat. Det är bara åtta fönster kvar.
Igår rev jag och Fredrik, mest Fredrik, hundburar som har varit på baksidan huset. Det blir så fint och öppet. Och stort.

Nej vad tråkigt.
Hej

Å nej

Mina näsborrar är på väg att ge upp. Ja så känns det.

Det måste vara internationella spindeldagen idag. Jag har bara sett spindlar idag, och ja jag tillhör den större delen av kvinnofolket som inte tycker om dem. Jag skulle till och med kunna sträcka mig så långt och medge att det är ren och skär fobi. Vid synen av en svart klump med flera ben får håret att resa sig och en kastspya på väg upp. För att inte tala om paniken. Men jag skriker inte när jag ser dem, där har vi min skillnad mot er andra. Jag grymtar, eller morrar.

Men nog pratat om det.

Vad blir det för mat?

Varför hejar man aldrig på kineser?

Härom dagen(idag faktiskt) när jag städade och hade OS på i bakgrunden slog mig en tanke. När två lag möts hittar man, jag, alltid ett lag man hejar lite extra på om inte Sverige spelar. Spelar Kina mot Kazakstan väljer man (jag) automatiskt Kazakstan. Varför då? Men å andra sidan har Kina en hel del invånare som kan heja på sig själv så att det räcker och blir över till Färöarna.

Tack för mig.

Godmorning Vietnam

Idag känner jag faktiskt matlust. Jag till och med vaknade av svält. Men jag tänker ta det lungt med maten så nu dricker jag endast ett glas blåbärssoppa. Av rekommenadtion av min syser att det är de de ger de äldre på boendet om de är magsjuka (eller matförgiftad som jag luskar på att jag blivit.)

Det är så undebart att få vakna i ett nytt hem, hus, och inte i en skabbig etta som ägs av stiftelsen. Stora öppna ytor, jag kan tvätta när jag vill, disken sköter herr maskin och ett stort badrum. Vad mer kan jag begära...? Möbler som fyller ut alla dessa stora ytor.
Snart kommer min F hem som ska ha frukost. Nu när vi bor nära hans arbete kommer han hem och äter och min stackars pappa får äta utan han på Macken. Men pappa tyckte mest synd om Fredrik som inte längre får se han som tar jätte stora baguetter med allting på och som även har KAVIAR på korven, KORVEN!!! Och jag som jämt har blivit idiotförklarad för att jag har ketchup och salt på nästan allt.

Nu vankas mat.
Tjing

Efter ett långt uppehåll..

...är jag nu tillbaka.

Tunghäfta.

Jag trodde inte att jag skulle börja skriva igen, men efter att pappa sa att han läste då blev jag peppad. Vet man att någon läser då skriver man.
Vi har äntligen fått internet. Jag har inte haft det hemma sen jag flyttade från Krondikesvägen i ÖSD. Och tro mig, det är saknat.


RSS 2.0