Tillägnad några andra

Min stvmor Annika sa precis att hon läser min blogg. Nu känns det viktigt att skriva bra och korrekt. Vad jobbigt det blev...
Häromnatten drömde jag om Hanna och att vi var på basketmatch. Hon skulle inte sitta i sek, och inte heller jag. Hon hade klippt av håret till höronen och färgat blont. Så Hanna, har du någonsin den funderingen kan jag tala om för dig att du passar inte i det. 

Just nu sitter jag på¨Höglunda hos pappa och Annika. Vi ska äta grillat i ett skapligt fint väder. Men jag är inte speciellt hungrig då jag åt en stadig frukost i Skara och en fet lunch i Filipstad.

Stunden är inne.

Idag har den väntande dagen kommit. ÖP-dagen. Från och med klockan 08.00 har jag befunnit mig på ÖP's kontor. Mitt första uppdrag blev att åka ut till T-valla och kolla lite och intervjua förskolor, eftersom det är förskolans dag idag. Det var kallt och det snöade men var ändå lite roligt. Sen gjorde jag en intervju via telefon som inte var alltför ansträngande. Jag skulle göra en sista grej men det sket sig. Han som vi skulle intervjua dök aldrig upp så det var bara att sätta sig i bilen och åka tillbaka till ÖP.
Men nu är det klart idag för min del . Imorgon ska jag befinna mig på ÖP-shop klockan 07.30 och dela ut våran nya tidning till stressade människor på stan på väg till sina jobb. I en hel HALVTIMME ska jag dela ut tidningar imorgon. Sen får jag sluta. Hur bra kan det bli?
Detta var över min förväntan. Det vart mycket roligare än jag först trodde. Men vad man, eller jag, inte tänker på är att det är faktiskt människor som kommer att läsa det här. Det är inte bara läraren som kommer att titta på det för att sen ge mig ett betyg. Hela Jämtland/härjedalen kommer att kunna läsa det. Och spännande är det. Det ska bli extremt intressant och se hur tidningen blev. Jag lovar att den blev bättre än förra årets mediatreors tidning. Så kaxig är jag att jag kan säga det. HA!

Att skapa en rubrik

Idag är det en vecka kvar tills våran version av Östersunds Posten kommer ut. Det ska bli både roligt och tråkigt. Roligt för att man har varit med och även skrivit några texter, tråkigt för att jag egentligen inte bryr mig om hur det blir.
Det är ju ett lite annorlunda och skojigt projekt vi har fått göra, men det känns ändå som om att jag hade kunnat vara utan.  Lärarna frågade redan i höstas om vi ville göra det, och de ville egentligen inte ha ett svar, utan det var bara att gilla läget. Men om vi hade haft något att säga till om så hade jag röstat nej. Visst ser det bra ut på pappret sen att jag har varit med och gjort en sån grej. Men det blir för överseriöst. De verkar tro, lärarna, att livet enbart kretsar kring ÖP-projektet. Man ska hela tiden anpassa sig och så vidare. Men jag har fler lektioner än den och jag har saker som händer och sker privat som tär en hel del på mina krafter. Sen att det är knappt en månad kvar till sommarlovet och studenten gör inte saken bättre.


8 maj.

Nu har jag gjort om min blogg. Helt på egen hand, och jag är nöjd med resultatet, men inte Clowncunt.
Det blir itne mycket här inne eftersom jag har flyttat, och ska snart flytta igen. Det innebär: Inget tillgång till internet förutom på skolan.

Snart är det helt gött

RSS 2.0