Mer snö, mer jul.

Idag är det: 

  • Söndag
  • Första advent
  • Julskyltning i Mora
  • Julskyltning i Orsa
  • På väg att bli mycket snö
  • Helt jävla underbart.

Lite bilder på Boss:



nej nej åter nej

Förra året köpte jag fina julkulor. Och idag plockade jag fram dem och tänkte att de skulle hängas på nått fint ställe. MEN DET GÅR INTE!!! Så nu skiter jag i dem.
Så roligt har jag idag.

90210 VS. Beverly Hills 90201

Vad jävla besviken jag blev i går av 90210. Jag växte mer eller mindre upp med Beverly Hills 90210. Det var min favoritserie och jag tycker forfarande att den är helt underbar. varje dag sitter jag bänkad, om jag kan, framför TV400 för att kolla serien. Men igår hade nya Beverly Hills premiär och det var så dåligt. Det var så dåligt att jag beslöt mig för att istället lösa korsord. Men serien var på undertiden jag gjorde det och enda gången jag kände att jag måste kolla var när Brenda och Kelly träffas. Jag vet att när jag var liten/mindre tyckte jag att Brenda var så fin och allt och jag vart ledsen när hon lämnade serien.

Sophie B. Hawkins- Damn, I wish I was your lover







Döden- Att förlora någon

"Himlen kan vänta" är en dokumentärserie om  fem personer som mitt i livet drabbats av en livshotande sjukdom. Den är så sjukt bra. Den går på SVT2 men jag vet inte vilken dag eller tid. Jag har hamnat på serien just av en slump. Helt klart en serie värd att se. Du blir berörd och får dig en tankeställare. Hur skulle du reagera om du eller en nära anhörig får en dödlig diagnos?
Härom kvällen efter att jag och Fredrik tittat på serien frågade jag han om han var rädd för att dö. Han svarade nej. Efter en kort tids tystnad frågade han mig samma sak. Jag funderade lite och svarade: Jag är inte rädd för att dö. Jag är bara rädd att jag inte kommer att bli först.


Jag ser det snöar. DET VAR VÄL ROLIGT HURRA!

 Vet ni vad jag lyssnar på just nu? Spice Girls- Viva forever. Det är en väldigt fin låt. Lyssna.
Idag ligger jag inte på topp. Men klockan ställde jag på nio för att vara skapligt pigg och alert när min morbror och moster kom och hälsade på. De hade med sig ett par jättefina örhängen till mig som en mycket sen studenten present.
Fredrik har åkt iväg också. Han och Mattias har åkt ner till Stockholm för diverse möten. De skulle egentligen åka imorgon men de skulle även förbi in i Leksand och kolla till lite grejer. Så. Återigen en ensam söndag. Eller återigen ensam söndag. Vi får aldrig spendera söndagar tillsammans. Antingen jobbar jag eller så gör han någon annat.
Istället får jag och Boss mysa tillsammans. Han ligger just nu och sover i mitt knä. Men jag tror inte att han tycker om tangentljudet, för han stirrar väldigt irriterat emellanåt.
Isabelle fick för sig att steka hamburgare med kokt ägg. Personligen tror jag inte att det passar särskilt bra ihop. Stekt hamburgare och stekt ägg däremot passar utmärkt. Kanske jag ska gå ner i köket och kolla till så det blir rätt och riktigt.
So Long Fellas





















Lite bilder från förra året tagna i Östersund.

Jag är för jävla underbar


Inget nytt


Skoterköp


Så ser min ut!
Egen bild kommer att komma upp inom kort.

Jag har just gjort det jag aldrig trodde jag skulle göra. Köpt mig en egen skoter! Polaris RMK 600 HO 08.Den är grymt snygg, och den är asskön att köra. Till det har jag även köpt en ny hjälm så jag slipper låna Fredriks. Förra vintern var då jag började åka. Hade aldrig kört en skoter i hela mitt liv och då är jag ändå född och uppvuxen på två olika ställen som skoter brukar köras. Men allt detta tack vare Fredrik. Det är kul. Så jävla apkul! Kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar tills det kommer fin pudersnö och få åka ut. ta med sig hemagjora snickers, kexchoklad och monster!

Candle in the wind

Jag sitter just nu och lyssnar till Elton Johns candle in the wind. En riktig bra och fin låt. En annan låt som också är bra är Dixie Chicks easy silence. Jag har upptäckt att Dixke Chicks har många fina låtar. Jag såg en dokumentär om just den gruppen på tvåan för några veckor sen. Det var av en ren slump. Klockan var sent och jag skulle lägga mig. Jag bläddrade genom tv:n en sista gång och hamnade på tvåan. Det var riktigt bra. År 2002 tror jag det var uttalade sig Nathalie, en i gruppen, sig om Bush. Jag kommer inte riktigt ihåg vad hon sa men det var något i stil med att han var en dålig president och att han gav USA ett dåligt rykte. Från att ha varit en av USAs mestsålda grupp till att inte få sina låtar spelade i radio svek fansen gruppen. Gruppen fick dödshot inför konserter som inte sålde i närheten slutsålt. Vissa konserter blev inställda. Har du hört låten Not ready to make nice? Den låten skrev gruppen 06 eller 07 tillägnad all turbulens med deras karriär efter uttalandet. Men Bushs stöd sjönk genom åren och gruppen fick tillbaka sina fans och konserter blev återigen slutsålda och radiokanalerna spelade deras låtar. Hur som helst så är gruppen väldigt bra!   

Boss, akut och nytt jobb

Jag kanske kommer in i en ny period nu igen då jag känner att skriva här känns som det mest roligaste jag kan göra.
Men det är enbart Isabelle som är anledningen till varför jag skriver nu. I alla fall någon som kollar.

Ja, till er som inte vet: 

  • Jag och Fredrik har skaffat en hund. Han är nu 13 veckor och heter Boss. Världens coolaste hund. Han sover mellan (hm!) mig och Fredrik om nätterna och gärna under täcket. Det är en riktig knähund och gillar att sova i famnen. Samt att tugga på MINA strumor, men inte Fredriks. Jag antar att mina har en bättre smak.
  • Jag har ett nytt jobb på Citykiosken. Ja hörs ju själv, vi säljer tobak med mera men främst ATG och svenska spel. City är det enda stället i Mora-Orsa som har Livespel på hästar vilket är stressigt ibland. Igår jobbade jag för örsta gången en lördag. Kan inte påstå att jag längtar. Det var konstant kö mellan halv elva och två.
  • Jag kanske är miljonär eftersom att mitt nya jobb har gjort att jag har köpt en HarryBoy för första gången. Jag har ännu inte kollat den men jag känner på mig att det är klirr i kassan.
  • För tre-fyra veckor sen hade jag mitt första besök på akuten. Hade enorma magsmärtor på natten vilket gjorde att jag inte kunde sova. Senare på förmiddagen åker jag in till akuten och blir kvar i flera timmar. Det enda jag fick som svar var: Det kan vara blindtarmen men vi vet inte säkert. Vill du ligga kvar över natten så tar vi fler prover imorgon bitti eller vill du åka hem och komma tillbaka om det håller i sig? Givetvis åkte jag hem och återvände INTE!

Det är det jag kan komma på nu som är nytt. Tjing tjing din gamla pastej.

Boss för några veckor sen. Han är lite större nu.
Lånad bild av förra ägarna


RSS 2.0