Flytt

Fixat naglarna och börjat packa.
Dessutom har jag gått runt och plcokat lite eftersom det kommer hit en mäklare soms ak värdera lägenheten.
Mamma och Micke har köpt ett hus i Brunflo och ska flytta dit runt första maj. Förhoppningsvis får vi har kvar lägenheten till den första juni som jag kan bo i tills jag går ut skolan, för att åka buss från Brunflo varje morgon lockar inte. Annars blir det att bo hos min mormor.

YEs

En morgonpromenad gör gott.

Delade föräldrar-bra, dåligt?

Jag funderade på en grej härom dagen när jag gick till skolan(det är en promenad på tjugo minuter så man hinner tänka och fundera en hel del.) Är man lyckligare om man har föräldrar som är skild eller är man mer "inåtvänd"?
För att svara på min egen fråga skulle jag nog säga att man är lyckligare med skilda föräldrar. Men det kan jag enbart säga för att mina är det och bor på olika håll med trettio mils avstånd. Visserligen vet jag inte hur jag skulle tycka om de fortfarande var gifta, men det skilde sig när jag var sju(?).
Jag ser på det så här: Jag får vara på två olika ställen. Vill jag bara komma bort och "byta" miljö åker jag hem till den andra. De träffar nya människor som de vill dela sina liv och hem med som förhoppningsvis barnen tycker om. Och båda mina föräldrar har "nya" och jag tycker bra om båda två. En annan grej är att man får ju extra syskon med på köpet. Jag som bara har en biologisk syster(som jag för all del inte vill byta bort) skulle tycka det var kul med fler biologiska syskon, men jag får nöja mig med "plast".
I nuläget skulle jag inte ens kunna tänka mig min mor och far i ett och samma hem tillsammans och kära. Nej, det är helt enkelt mycket bättre som det är nu.

Vi har bara varandra

Nu är jag klar för dagen. Och jag är helt slut.

Nu ska jag återigen ge mig in på en musikjakt som kommer att resultera i att det blir DiLeva eftersom det inte finns någon annat.

100

Idag är det hundra dagars och jag är nog den enda trean som inte ska gå.
Varför ska jag betala flera hundra för att må dåligt dagen efter? och speciellt när det är en helt vanlig skoldag efter.
Njae, jag ska hellre gå och bränna bort mitt jävla fett.

I övermorgon är det sportlov och det ska bli S K Ö N T!

Förresten, baka inte med mörk choklad 70%. Det blir inte bra ett jävla dugg.

New shoes

Förresten har jag köpt nya skor. Endast 280 kronor på DinSko.



Kryptonite

Nu har jag gjort en totalstädning av mitt rum.
Jag skäms över att säga att jag inte vet när jag senast damsög mitt rum. Och det behövdes kan jag tillägga.
Men nu är det städat och fint tills jag åker bort på fredag. Att komma hem till ett städat rum, eller lägenhet, efter en semester är bland det härligaste som finns.
Fyra parfymer har jag kastat. Visserligen var det små flaskor men ändå. Nu har jag enbart fyra kvar, varav en är två sprut från slut, och den andra är ett litet prov av Kate Moss parfym.

Enligt klockan hinner det inte bli en träning på Jocks för min del innan skolan börjar. Och inte heller efter eftersom jag ska sitta i sek. på herrmatchen. Men där tjänar jag 100 kr(plus 150 till av Hanna som sen ska vidare ner till Orsa) och det gör jag inte på Jocks. Där förlorar jag enbart 369 kr/månaden. Men istället får jag motion.

Imorgon blir en härlig bakdag för min del. Jag kommer inte att få smaka av det själv utan det ska IBAB ha till sin resa ner till Orsa på torsdag. Tre sorters kakor/tårtor ska jag baka:
Chokladtårta med tryffel
Vit kladdchokladtårta-
att dö för
Kärleksmums/mockarutor- Jag hittade ett recept som jag tror kommer att slå alla jävla tårtor och kakor jag har ätit.
Sen har jag även erbjudit mig att baka tills Micke åker upp till Duved som han kan bjuda sina gäster på.
Bara att innse: Jag älskar att baka.

Musik?

Det går verkligen upp och ned.

Jag sitter och letar låtar som jag kan använda till min bilresa imorgon, men tycks inte finna någonting som faller mig i smaken. Alternativet är att lyssna på radio, men ibland är inte det de bästa. Och på en del ställen är det bara en del kanaler som kommer in. Sen tycker jag att det är för mycker reklam i radion. RixFm tänker jag inte ens starta på. Allt jag hör där är prat och reklam, och om de någonsin vågar tänja på sina gränser och spela en låt, är det en låt som är aktuell i melodifestivalen. Sen går samma låtar om och om igen. På alla kanaler.

Nej nej, hur ska jag lösa det här?

Kras kras

Jag har egentligen sovmorgon till halv två idag, men halv åtta var jag uppe.
Så istället för att ligga på latsidan har jag varit nere på Jocks och tränat. Då kan jag med gott samvete hoppa över träning ikväll om jag vill.

Igår fick jag reda på att jag och älskling inte alls kan vara med varandra på sportlovet. Han ska till USA med SnR. Det var först bestämt att han inte skulle med men sen kunde inte en person som skulle med, så Fredrik fick ta hans plats, betald och allt. Så det är ju klart att han ska åka. Så istället får jag vara där nere själv, men ska nog kanske följa med upp till Storfjäten om pappa ska dit.

Annars har jag tänkt pyssla lite hemma hos älskling. Bland annat har han en byrå som jag och han vill ha bort. Och en jävla spegel som inte alls är kompis med mig. Den ska definitivt bort. Jag har en spegelvägg som bara ligger och skräpar hos pappa som jag ska sätta upp istället.

Cheesecake

Nu har jag bakat cheesecake. Men jag har inte ätit något själv utan den ska ner till mammas jobb.
Jag har även ändrat utseendet på bloggen. Men jag blir aldrig helt nöjd.

motgångar

Varför ska allt och alla arbeta mot mig hela tiden?
Och hela tiden ska jag på ensam fot försöka hitta på lösningar.
Men jag är nära att ge upp. Jag hittar ingen motivation och ser ingen mening med det, eftersom det hela stärks och gör det tusen gånger svårare.

Jag ska aldrig mer säga någonting jag vill, eller vad jag känner. För det blir precis tvärtom mina ord.

Varför går det så segt?

Jag har haft religion sen efter nyår. Och har jag lärt mig någonting på dessa veckor? Inte ett dugg.
Vi pratar bara om folks funderingar och åsikter, om LÄRARENS åsikter.
Jag blev så avundsjuk på andra klassen när jag såg att de hade en annan lärare i religion och de verkade som om de fick göra bra mycket intressantare grejer än vi får.

Jag har glömt att uppdatera hur många dagar det är kavr till ärade studenten, men jag orkar helt enkelt inte göra det. Men jag vet att 100 dagar kvar närmar sig.

Nu ska jag pyssla i hemmet. Rummet behöver städas och jag behöver sova.


Ludlum

Känns inte som om jag komer att vara lika aktiv på bloggen nu när jag inte längre är på APU.

Jag är mätt.
Nu ska jag träna.

Tjing

Mora

I min födelsestad Mora har det skett ett mord på en 15-årig(?) flicka.
Jag kan inte beskriva hur hemskt jag tycker det är. Inte allra minst för hennes föräldrar.
Fy fan.


bara för att jag inte dansar

Och så har två veckor gått. Riktigt fort har det gått.
Min sista dag på Begriplig är här.

Imorse gick jag hit på tjugo minuter! Det brukar vanligtvis ta mig ca trettio minuter, men jag lämnade hemmet tio minuter senare än vanligt så jag spurtade på. Väl här så satt två av medarbetarna här och åt frukost och läste tidningen. Jag joinade dem och nästintill lusläste ÖP. Efter det gick jag till mitt skrivbord där jag nu sitter.
Nyhetsbrevet är klart. Det är bara att publicera och det känns otroligt skönt att det var avklarat innan jag lämnade the building.

Idag har jag en bilfärd på cirkus fyra timmar i en bil till Orsa.
Om jag åker hem på söndag eller måndag morgon är ej i nuläget bestämt. Men det lutar åt måndagmorogn då jag slipper köra i mörker och plus att jag hinner äta frukost med min älskade far som jag inte kommer att träffa under helgen eftersom han och Annika åker till deras stuga i Storfjäten idag(fredag).

Tack och hej.

Steve Madden och MeFashion

För första gången ska jag delta i en tävling som även du kan på Josefines blogg.
Vinsten är ett par schyssta pumps från SteveMadden som jag tror skulle passa perfecto på mig!

image41
Hur snygga som helst!

Söt gris

Åh vilken söt gris. Jag älskar grisar. I alla fall de små. SÅ SÖTA!

Dubbelmusik

Äntligen har min mage blivit mättad.
Min underbara lunch som bestod av räkor, kräftstjärtar, avokado, gurka, sallad, tomat och sparris vad hur god som helst. Tur det för att det blir det till middag ikväll.

Och helt plötsligt snöar det ute. Vad drygt.

Det är två radiosändningar igång. En på min data och en på en annan data. Hos någon som inte ens befinner sig här för tillfället.

Det ska bli obeskrivligt skönt med helg. Men jag kommer nog inte få ta igen min sömn eftersom vi ska ut och åka skoter på lördag(om vädret tillåter.) Då brukar vi vanligtvis ställa klockan på åtta, ligga och dra oss en halvtimme-45 minuter, kliva upp, äta frukost och sen dra iväg vid tio. Men som Min Älskling säger: Man har ju hunnit göra så mycket på den tiden och man sover inte bort hela helgen. Precis.

Och vilket jävla oväder det blev nu då.

Jag undrar...

Hur många som idag har rubriken: Alla hjärtans dag?
Eftersom jag och min älskling inte träffas idag ska vi göra något imorgon istället. Vi ska ut och äta, sen hem och ha vilt sex:O

Mina händer är torra. Jag skulle smörja in dem, men det var stressigt imorse.
Ner till tvättstugan och slänga in en tvätt, duscha, göra sig iordning, rasta Liam, ner till tvätten och hänga upp den samt göra matlåda. Men jag var inte en minut sen idag utan tre minuter för tidig.


Mat mat mat

Jag är hungrig som en gnu. Men idag har jag tagit med mig matlåda som jag kan äta på lunchen.

Snart är det lov också.

Finns det ingen som är äkta?

Jag läste nyligen på en blogg om att hon SÄLJER sitt gamla löshår. Personligen tycker jag det är äckligt.
Och jag tycker det är äckligt med oäkta, som löshår och lösnaglar. Fresh prince in Bel Air har ett avsnitt där Will ska gå ut med en tjej. De blir fast i källaren pga en jordbävning. Där får han reda på att hennes naglar och hår inte är äkta och han blir äcklad utav det. Och det är förståerligt. För det är äckligt!!!


Allt och allt

Nu har jag suttit och skurit och vikit broschyrer(stavelse?). Mina fingrar är trött.
Det kändes som om det var över hundra blad, men det kan nog inte ha varit mer än fyrtio kanske. Men det var kul, faktiskt.

Nu är jag sugen på pommes från McDonalds och mjukglass. Och till er som inte har prövat: Doppa pommesen i glassen, skit gott! Det tycker alla som jag säger åt att testa. Min älskling dumförklarade mig när jag sa vad delicious det var. Men han smakade...Och han tyckte om det.

Gravida terrorister

Idag går det att läsa på Aftonbladets hemsida att FBI varnar för gravida terrorister.
Kvinnor har en fejkmage där de har bomber sen blåser allt i luften.
Ska jag nu gå runt och vara rädd för att varje kvinna med tjock mage döljer något som inte är vid liv under magen?
"Du är inte gravid, du är terrorist"
Men jag tycker inte att jag ska behöva oroa mig här i Sverige, i alla fall inte i Östersund. Men å andra sidan pågår skidskytte VM just nu. Kanske någon "gravid" kvinna befinner sig där och utplånar stadion?

Blåsigt värre

Det är full storm i Östersund. Jag blåser snart bort.

Lustig känsla

Jag har en helt vanlig svart jacka.
Och när jag var på väg tillbaka till begriplig efter lunchen så ser jag en annan som har likadan jacka. Vi passerar varandra och allt känns mycket lustig. Bara för att vi har likadan jacka. På något sätt kände jag att jag till fullt pris försökte undvika att titta på henne.
Skumt.

Äntligen

Nu har jag äntligen fått mitt kaffe.
Och jag är hela tiden rädd att jag ska spilla på det vita linnet.

Idag ska jag få äta lunch ute med min mor och möjligt hennes jobbarkompis.
Jag hoppas på att det blir ett bra matställe med bra mat. Jag har kikat runt lite
på olika lunchmenyer men jag hittade ingenting som tilltalade mig i smaken.
Men å andra sidan är jag inte jätte hungrig heller för den delen, men kommer
förhoppningsvis bli det om ca två timmar då vi ska äta.
Jag pratar om lunchmenyer...?

Snart kanske jag får träffa min syster också. Hon ska komma upp till Orsa från Skara
vecka nio då de i Dalarna har sportlov. Själv har jag sportlov vecka tio men åker ner
redan på helgen vecka nio. Vi har inte träffats sen hon flyttade från Orsa i september.
Visserligen brukade vi inte träffas så mycket när hon bodde i Orsa heller, men då fanns
ju chansen att träffas och man tog den aldrig. Det var för nära.

Måste tilägga att kaffet är redan kallt och det har endast varit i min kopp max fem minuter. Vad är det för fel?

70 SKOLADAGAR KVAR och
114 DAGAR KVAR!!


KAFFE, snälla?

Jag är trött som få, och vill ha kaffe. Men än så länge är det bara jag här och jag vet inte hur man sätter på kaffemaskinen. Jag får gott vänta tills det kommer någon som vet hur man gör.

Ikväll ska jag sitta i sek på herrmatchen i basketligan. Jag vill egentligen inte eftersom jag vill hellre träna. Men jag får betalt för besväret, så lite värt är det.

Mitt linne som jag köpte igår är jätte fint. Jag fick lov att köpa ett annat vitt linne-50 kr- och ha under för annars kunde varenda människa se hur jag ser ut in under. Och jag har talat om för alla som brukar tvätta mina kläder(jag gör det oftast själv, men ibland är man inte hemma, eller någon annan tar turen ner till tvättstugan) att den här tröjan får ENDAST tvättas med VITA kläder, helst separat. Hoppas att alla kommer ihåg det nu.

Igår hittade jag en massa Lenny Kravitz låtar som var jätte bra. Min syster skickade en låt med han som jag blev förälskad i!

Zzzz

Jag är slut.
Men jag ska göra någonting åt mitt hår. Orkar jag det nu?

Zzzz

Jag är slut.
Men jag ska göra någonting åt mitt hår. Orkar jag det nu?

Zzzz

Jag är slut.
Men jag ska göra någonting åt mitt hår. Orkar jag det nu?

Aldrig second hand

Jag läser ganska ofta på bloggarna att de har kläder som är second hand.
Jag måste vara alledel bekväm eller åt det hållet för jag skulle aldrig kunna
tänka mig att handla någonting på second hand eller loppis.
Det är just det att det är använda grejer som jag vet att någon har använt.
Nej, jag stödjer det inte helt enkelt.!

Radion spelar ingen bra musik.

Det är så kul att titta ut genom fönstret på Begripligs kontor. Det är mycket folk och rörelse på stortorget.
Och öltältet ser ut att innehålla en hel del människor som mättar sina magar med någonting gott och varmt.
Själv fick jag äta en omelett som mamma gjorde igår. Och den var också helt OK.

Jag måste säga att jag längtar till påsklovet då vi ska till Storsjökapell. Jag har skyhöga förväntingar på helgen
och hoppas att det ska bli kul. Och det vet jag att det kommer att bli. Det är trevliga människor som ska dit, och
så jag:)

En helg av träningsvärk

Nu är jag inne på min sista vecka på Begriplig. Och jag måste erkänna att det känns skönt att snart få komma tillbaka till skolan och få ta tag i ämnena igen. Det är ju inte många månader kvar. Rättande sagt: 71 SKOLDAGAR KVAR och 115 KVAR!
Just nu sitter jag och gör ett nyhetsbrev(som jag även gjorde lite förra veckan) men det verkar inte gå framåt så bra.
Imorse klev jag upp klockan 06.00 för att jag och mamma, tillsammans med Liam, skulle gå en promenad innan dagen. medans vi gick sa jag till mig själv att jag inte skulle ha kommit på denna dumma idé. Utan jag skulle hellre ha stannat hemma och sova lite mer. Men efteråt kändes det bara prima.

Jag har träningsvärk i exakt hela kroppen(förutom i huvudet och vaderna, till och med halsen har träningsvärk) och det är inte för min lilla promenad på morgonkvisten utan för att jag i helgen har åkt skoter, och jag körde själv. Det var första gången jag körde själv, en riktig tur. Innan när vi har varit ut har jag suttit bakom Fredrik och har inte alls förstått vad han har pratat om när han har sagt att han har träninsvärk. Men nu förstår även jag. Men fy fan vad kul det var. Till påsken ska vi till Storsjökapell ett gäng och jag hopaps att jag får köra en egen skoter då också. Bara det finns någon som jag kan låna från Polaris. Annars får Fredrik snälls skjutsa mig.

Även jag har gjort så

Jag är så dum.
Jag har suttit och kollat genom lite bloggar. Och på deras vännerlista ser jag att de har lagt till sig själv, och jag undrar: varför lägger man till SIG SJÄLV på vännerlistan?
När jag kollade på min egen såg jag att jag har själv gjort det.

En dag till

Och att jag glömmer det hela tiden:
72 SKOLDAGAR KVAR.
119 DAGAR KVAR(helger och lov inräknat)

Vilken cirkus

Om cirkus två timmar går min buss.
Och på tal om cirkus är det full fart utanför Begripligs kontor.
Här spelar det någon brasilianskaktig musik och jag kan inte påstå att jag tyckte det var jätte bra.
Igår hoppade jag över Jocks. Jag kände att jag orkade absolut inte med det. Men jag mår inte dåligt för det. Jag får röra på mig i helgen istället.
Idag är det dessutom invigning av skidskytte VM här i Östersund. Och det har pyntats runt om i staden. Vackra ljus lyser på rådhuset och på campus. Och ljusbollar hänger på rep över gågatan. Så fint.

/SW


just

just just:
73 SKOLADAGAR KVAR
119 DAGAR KVAR

Det är bara torsdag

Oj vad jag tyckte det var kul.

Imorse ringde jag och pratade med min far lite som bor i Orsa, dit jag ska i helgen.
Pappa- När går bussen då?
Jag- Imorgon menar du?
Pappa- Jaha, det är torsdag idag.
Jag- Ja...
Pappa- Fan vad besviken jag blev nu.

Haha, stackars pappa!

torsdag

Roligaste dagen hittills på APU.
Jag har haft att göra fram tills nu och det tycker jag om.
Man blir lite sysselsatt.


SKOJ!

Stenas till döds.

Vad kan man egentligen säga?
Mest glad är jag över att Sverige inte gör så. Läs här!


Time is a healer

Efter att ha suttit vid datan hela dagen och gjort nada så börjar jag få riktigt ont i huvudet.
Men jag ska i alla fall ner till jocks och träna. Nu är frågan bara om jag ska gå ner eller om
jag ska ta bilen. Det är ju så jävla kallt ute. Men går jag behöver jag inte ha dåligt samvete om
jag inte blir kvar så länge. Hm, jag får klura på det....

IRRITERAD

Jag har suttit här sedan klockan halv nio i morse. Nu är den 14.00.
Och jag har gjort absolut ingenting. Eller ingenting är väl att ta i, men jag har inte gjort någonting som har med praktikplasten att göra. Jag har endast hållit på med skoljobb, en hemtenta.
Ska det verkligen vara så på APU?

Att det var så roligt...

Så jävla roliga att läsa: HÄR!

ny beräkning

Nu har jag räknat bort alla helger och lov och det betyder att det då är 74 SKOLDAGAR KVAR!

Försäkra brösthår?

Det är lite roligt vad en del gör. Speciellt stjärnor.
Tom Jones har försäkrat brösthåret!

i mitten

I övermorgon börjar invigningen av Skidskytte VM här. Och utanför mitt fönster(på Begriplig) så håller de på för fullt för att ställa upp världens största öl"tält". Med andra ord, jag sitter mitt i smeten av händelserna.

Just nu jobbar jag med armeniska folkmordet och det är rätt intressant. Men det händer att det tyker upp en del svåra ord som jag försöker hitta en förklaring på men inte lyckas nå vidare. Jag behöver ett ordlexikon.

Hejsvejs

Moha

Just ja: 120 DAGAR KVAR!
Och då har jag även räknat helger och lov.

SCW

Tredje dagen på APU.
Men idag fick jag faktiskt göra någonting så fort jag klev in genom dörren. Och det tycker jag om.

Igår blev det bestämt att jag åker ner till Orsa i helgen och hälsar på min älskling. Förhoppningsvis, om vädret tillåter, ska vi ta en tur på Koppången(?).

NÖJD!

Nu så här i efterhand är jag glad att jag valde den vita.
Jag har nu kunnat rita en snygg analysmodell på den blanka sidan!

Vit eller svart?

Det måste egentligen bara se löjligt ut när jag kommer in här och sätter mig.
Alla lär ju bara undra vad jag gör här egentligen.
På APU ska jag ju göra det som de andra gör. Istället sitter jag och surfar runt på internet.
Men nu har jag varit och köpt en ny skrivbok samt en penna så jag tänkte använda tiden till att skriva hemskrivningen som vi har fått på historian. Ämnet är Folkmord och brott mot mänskligheten.
Men på tal om ny skrivbok. Det tog mig nästan fem minuter att bestäma över vilken skrivbok jag ville ha. Ville jag ha den svarta eller den vita? Den vita hade ett hårt plast över sig vilket betyder att sidorna inte viker sig lika lätt. Den svarta hade inte det. Men det svarta var snyggare och hade dessutom ränder på båda sidor. Den vita har ränder på ena och blanka på den andra. Jag bestämde mig för att linjer på båda sidor skulle bli valet. Men av någon anledning, som jag kom på nu, valde jag den vita med linjer på en sida. Vad dumt!

tiden ska ju användas

Jag tycker om:
Min älskling
Tacos
Bra musik
Sova
Laga mat(ibland)
Få pengar
Ha pengar
Gosa med min älskling. Med film och pizza hemma hos han:)

Brist på något att göra.....


Getting closer

121 DAGAR KVAR!

Återigen sitter jag på Begriplig
då min andra APU-dag har kommit.
Jag är hungrig men det kan inte hjälpas. Hann inte äta frukost, eller kunde inte eftersom äggen vi hade hemma gick ut den 29 Januari. Och det tänker jag inte äta. Men idag ska jag träffa min söta mormor och äta lunch med henne. Hon ska ner till stan för att fixa sina glasögon som gick sönder när hon ramlade och slog i huvudet i förr igår. Stackars mormor. Hon fick en bula, men hon mår bra.

Tro vad jag ska få göra idag?


Jag tränar i klänningar

Återigen har jag varit dum och tabbat mig.
Jag köpte en tröja som jag skulle ha till träning. Det är en svart hederlig tröja med korta ärmar. Jag håller upp träjan och ser att den kan ju knappast bli för liten. Lite stor men hellre det. 100 kr lägger jag ut på tröjfan. Jag kommer hem, äter min middag och fixar naglarna tills det blir dags att bege sig till Jocks. Tröjan plockas upp från påsen och åker på min kropp. Men va fan? är det en jävla klänning jag har köpt eller?
Den är hur lång som helst. Inte långt i från att nudda knäna.
Så går det om man inte testar kläder innan man köper. och dumma jag rev av lappen innan jag tog på mig den.

ÅH!

Sommarjobb

Jag håller på och letar sommmarjobb alt. ett jobb jag kan ha hela tiden. Men eftersom jag inte riktigt vet vart jag kommer att bo i höst blir det så svårt. Så sommarjobben står först i kön.

Nu ska jag ner och dallra på fläsket; JOCKS!

Enligt mina beräkningar

Så är det idag 122 dagar kvar tills studenten!!!

Och för att fira det så kommer jag att köra en nedräkning varje dag tills det står:    
NOLL DAGAR KVAR!!

Handlat, spenderat och slösat

På lunchen gick jag och köpte lite grejer till mina naglar för att få någon ordning på dem.
Efter att ha sett Sandras naglar som avr så fina kände jag att jag också vill göra någonting.
Jag vet, jag vet..det är lite väl men ändå. Naglarna presenterar ju händerna och händerna presenterar mig(är jag måste skaka hand) så då kan jag ju ha fina naglar. Det var ingen förmögenhet jag la ner, utan jag kom billigt undan. Så efter Jocks ikväll så blir det lite putsning och lackning.
Jag införskaffade även en kalender till min älskling eftersom han behöver en ny. Jag erbjöd mig eftersom han sa att han aldrig kommer iväg. Jag har även fixat två pärmar till han, som jag slipper betala för eftersom min mor ska hämta två från hennes jobb.
Några nya träningskläder blev det inte. Det var konstigt material på alla byxor och fula färger(ful och ful. Allt var svart vilket jag visserligen vill ha) och ingen snygg design. Jag hittade ett par men det var någon gråblå och jag vill ha svarta sådana:) 

Vad blir det för mat?

Tåg, APU och inget mer.

Just nu sitter jag på Begriplig. För tillfället gör jag inte mycket, men jag har fått varit med på ett möte de hade klockan tio. Jag har fått ett eget skrivbord(eller hon som sitter här är borta så jag får sitta här) och jag har en fin utsikt över stortorget så jag kan se allt som pågår.

I går fick jag köra tåg! Och det är då inte alla som får göra det kan jag tillägga. Och det var inte heller svårt. Som att cykla ungefär...kan man säga..

Hungrig börjar jag bli men jag ska använda min lunch till att göra några ärenden. Nya träningskläder ska jag försöka inhandla eftersom jag har inga jag riktigt känner mig bekväm i. Jag fick ju ett presentkort på Intersport av min älskade som jag tänkte utnyttja. Perfecto.

Jag har åkt skoter i helgen och jag tycker det är jätte kul. Nya skor köpte jag också eftersom de jag hade förra gången jag följde med ut höll på att förfrysa mina fötter. Men inte dessa nya skor. De är varma och sköna..Och snygga. Jag hoppas att vi kan göra en till långtur nästa helg om jag åker ner igen.

Skidanläggning stoppar sexåring

Fy fan vad hemskt att ett barn ska straffas för sina föräldrars skulder och misstag.
Läs artikeln på Aftonbladet.

Nattväktarna och Vattenmelonen

Marian Keyes har skrivit så många bra böcker. De är intressanta och det kan hända att man känner igen sig själv ibland. Hon skriver väldigt roligt med många bra uttryck. Jag rekommenderar att läsa hennes böcker. Här är några av dem.




Ken Follett är en annan som skriver spännande böcker som du inte vill lägga ifrån dig. Boken Nattväktarna är bland de bästa jag har läst. Den är så spännande och hemsk att jag ibland nästan blev rädd..AV EN BOK! Bara det säger ju hur han skriver!



Jag är snygg

Idag åker jag ner till Orsa:) med tåg...
Plus är att jag får åka gratis i alla fall, eftersom jag är så snygg!

RSS 2.0