VG I PA

Ännu mer glad. Jag fick VG på projektarbetet.

JAG VANN...IGEN

Återigen är det en händelselös dag.
Just nu har jag MK och det jag gör att jag spelar på blip.se och kollar runt på bloggar. Även skriver på min egen.
Om 90 minuter slutar jag enligt schemat men hoppas att vi/jag får gå tidigare för här kan jag inte sitta och slösa tid.

En rolig nyhet är att varje dag har One FM en tävling där de spelar en nyckellåt och när den spelas ska man bli samtal nummer tre. Jag testade och ringde och jag kom in som samtal nummer tre. Och det betyder att jag har vunnit två biobiljetter till We own the night. Så nästa gång min älskling kommer till Östersund ska jag ta med mig han och se den. Jag är så bra!
Och det är inte första gången jag vinner biobiljetter från One Fm. För lite mindre än ett år sedan vann jag biobiljetter till filmen Gangster genom att jag svarade på en webbfråga angående vinterkläder och sommar.
Eftersom jag verkar ha en enorm tur med att vinna biobiljetter så var detta absolut inte sista gången jag försökte. Får man två gratis biljetter som egentligen kostar 200 kr tillsammans, så kan man inte bli mer är glad:D

STORT ANTAL HIV I SVERIGE!

Imorgon ska undersökande journalistik vara klar.
Igår hade jag min intervju med Anders BlaxhultKarolinska Institutet. Jag fick bra svar på mina frågor, och det var betydligt fler i Sverige som har HIV(som min artikel handlar om) än vad jag trodde. Hela 5000 + ca 500-1000 som man inte riktigt vet om.
Jävligt skrämmande.
Så imorgon mellan klockan halv nio till tre ska jag sitta och fila på den intervjuen samt en annan intervju jag hade med Johan Wiström som jobbar på smittskyddet på Östersunds sjukhus.
Blaxhult tror att ett vaccin mot HIV/AIDS är långt fram i tiden. Det betyder att så många fler kommer att få det tills det kommer fram, om det någonsin gör det.
Just därför tycker jag att alla ska skänka en slant och ge sitt stöd till Aidsforskning. Bröstcancerfonden och hjärt-och lungfonden är även någonting jag tycker att man ska stödja!

                                                

BEGRIPLIG

Nästa vecka har jag APU och jag ska vara på Begriplig tillsammans med Ulrika:)
Jag har faktiskt en del förväntningar och undrar väldigt mycket på hur det kommer att vara.
Jag hoppas innerligt att jag får några schysta tider.

I am legend.

Jag gör riktigt gott kaffe. Det har tagit mig en tid att få till det precis så som jag vill ha det.
Jag tycker om starkt kaffe, och det ska inte drickas med någon mjölk eller socker vilket
jag tycker förstör smaken.

Idag har jag lånat en bok på bilbioteket som min lärare tyckte vi ska läsa. Den skulle vara lite
som Pianisten som vi såg igår. Det är bra, för jag tycker om sånt. Väldigt intressant!

I helgen ska jag försöka att få min älskling att följa med på bio. Jag vill se I am legend.
Jag har hört att den ska vara bra. Och är den inte det så är ju Will Smith rolig att titta på.

13-åring inblandad i sprithärva

I dagens ÖP kan man läsa om TRETTON-åringar som har varit inblandad i sprithärva både som säljare och köpare.


Det är bekräftat

Jag kan inte ställa min alarmklocka på mornarna. Då sover jag extremt dåligt.
Jag vaknar hela tiden och ska kolla vad klockan är och hur långt det är kvar till det ringer.


Pianisten

Pianisten är en film jag tycker att alla ska se.
Vi såg den idag på Historian.

image30










08,55

Bush- 40 miles from the sun
En rätt bra och skön låt att lyssna så här på morgonkvisten.

Du är så ful, så ful. Kan ingen hjälpa dig? Hur klarar du av att vara så ful?

Jag bara måste säga att du är så jävla ful. Det är så sällan man reagerar så mot någon men mot just dig gör jag det. Du är så jävla ful varje gång jag får oturen och måste titta på dig, du är så jävla ful på de få kort jag sett på dig. Din mamma måste ha gråtit floder när hon såg vilken ful råtta som kom ut.

Ursäkta men jag bara måste få det ur mig.

Hur många reklamer

finns det som man stör sig på? Eller man kan fråga sig frågan: Hur många reklamer finns det som man inte stör sig på? Jag tror den är något enklare att svara på.

Den där jävla reklamen till Facketförändras.nu(?) är så jävla irriterande att jag blir på riktigt dåligt humör. Det samma gäller den amatörfilmade Sensodyn (tandkräm) reklamen!
Den enda reklamen jag kan säga just nu att jag tycker är helt ok är Falcons reklam, där de säger vem som är kallas av dem och de håller på och grillar en köttbit som är totalfrysen.


Nu har jag bestämt mig för att skriva ett personligt brev till denna skit kommun.

..för att jag blir så less hela tiden. 


kanal 3858905

Jag har då försökt men det blir helt enkelt inte bra.
Bloggen får se ut så här. Och det som är bra är att jag egentligen inte bryr mig heller:)

Det är Söndag= Skola i morgon. Buh vad trist.
Men jag börjar väldigt sent, rättare sagt halv fyra så det är lungt. Men jag ska ändå ta min fritid och bege mig till Mediahuset lite tidigare och jobba på min hemsida som jag ska ha gjort klart inom någon månad. Och blir det någon tid över ska jag även plugga lite Matte. Jag hade en plan att gå ner och träna innan allt det här, men det lutar åt att det blir efter skolan, lagom så att jag kan titta på VÄNNER medans jag svettas.

154485

Inte ens om jag skriker allt vad jag förmår är det någon som hör/ser mig.
Hur kunde jag bli så bortglömd?

TACK

Tänk på det...

Åh, denna dag känns aningen meningslös.
Har varit på mediahuset sen klockan 08.30 imorse och inte mycket har hänt sen dess. Jag har inte kommit värst långt i mitt arbete om undersökande journalistik. Men jag har i alla fall pratat med en läkare på Östersunds sjukhus som gav mig information om hur många smittade i HIV/AIDS(som mitt arbete handlar om) det finns i Jämtlands län. Personligen tyckte jag att det var många. På måndag ska jag återigen prata med samma läkare och få lite mer information eftersom han befann sig i Umeå och kunde inte komma åt allt material han har. Jag ska även försöka få tag på en läkare i Stockholm som jag har hört av en som jobbar på Mora Lasarett ska vara bra på just det området. En annan idé jag har är att ringa till Karolinska och höra hur långt man har kommit i forskning inom detta. Det ska nog bli bra ska du se.  Min medhjälp på det här arbetet ska kolla upp fakta och lite annan information och även ta med kända personer som har/hade HIV/AIDS.
Jag har valt att göra detta arbete eftersom jag tycker det är ett så oerhört viktigt ämne. Det är skrämmande hur många fall som dyker upp varje år, både i världen som Sverige. Förhoppningsvis kommer den här artikeln medi ÖP om den blir tillräckligt bra. Och då läser några den förhoppningsvis och får sig en och annan tankeställare.

/SW

I natt jag drömde

Det är torsdag och idag börjar jag ett (om jag går på klassrådet) annars börjar jag halv två.
I natt drömde jag att min mamma ägde ett gatukök som jag erbjöd mig att jobba på när jag har långa sovmorgnar.  Helt plötsligt jobbade jag där hela tiden tillsammans med två andra jag inte kan komma ihåg vilka det var. Men vi friterade all mat. Till och med pizza. Det kom ett gäng som skulle äta där och jag skulle tända några lampor och göra det mysigt. Men det gick inte att tända visssa lampor, för att jag stod och tröck på en massa knappar på ett dragspel. Fy fan.

Jag ser faktiskt fram emot imorgon. Det var länge sen jag var ut med
Hanna och Catrine.
Det enda jag inte ser fram emot är att mina pengar går åt.

Till söndagen har jag bokat ett Body Balance pass på Jocks. Intressant.

/SW

todilo

Ett tag var jag så inna på att skriva. Men nu vet jag inte längre, tappat lusten. Men jag vill att jag ska vilja.
JAG VILLJAGVILL

I'm out

RSS 2.0