Dryga ting eller ett hatobjekt

Och äntligen kom sol.

Idag när jag moppade golvet här hemma kom jag på en grej jag riktigt avskyr: När jag har damsugit och sen ska moppa golvet. När jag drar den över golvet hör jag grus eller nått annat hårt åka runt på golvet. Alltså har jag inte städat noga, eller så gömde sig skiten och kom fram lagom tills dammsugaren åkte bort och moppen kom fram. DET ÄR SÅ IRRITERANDE!


Filmen Varg

Jag såg filmen Varg igår. Vad jag tyckte om med den var att den var verklig. Inget Hollywood trams. Och sen för att det var vissa scener från Östersund, min föredetta hemplats. Men i övrigt var filmen lite seg och det hände inte så mycket. Men den får godkänt. Jag tror att filmen går hem i Norrland och så men inte i Sthlm och därneröver. Jag tror inte den sortens film tilltalar där. Utan där ska det vara Hollywood trams men sprängningar, skjutningar och lite så där overkligt.


Lika som bär?

Visst är det en liten likhet mellan filmskådisen Garrett Hedlund och hockeyspelaren Dennis Bozic?

 
          Garrett Hedlund                                              Dennis Bozic

BOWLING NU

HELG! S W E E T!
Men vad ska jag ta mig till då? Fredrik är i Mora och hjälper Janne med bilen. Där kommer han att bli till sent ikväll om jag vet rätt. Vilket jag oftast gör när det gäller tid. Jag vill bowla. Vi gjorde det förra helgen och det var kul. Det är nästan alltid kul. Det enda som behövs är bra musik och roligt folk.
Här är en bild från bowlingen förra helgen: Micke, Rickard och Fredrik.

ja den ja.

Det är helg och då ska man förstås känna av förkylningen som har legat och pyrt hela veckan. Kannon, alldeles underbart! Förhoppningsvis är jag ledig lördag OCH söndag. Då har jag sagt till mig själv att göra en riktig höststädning. Förresten tyckte jag SMHI nämnde på att det skulle kunna bli uppåt en tjugo grader i helgen. Men genom mitt fönster ser det inte särskilt ljust ut va. Som alla andra dagar ungefär!


Marabou Amigo..MM

Vilken seg dag. Den tar aldrig slut.
Jag avböjde precis en promenad, en mycket välbehövd promenad. Jag börjar lägga på mig alla kilon jag fick bort lagom till sommaren. Men efter att Fredrik slutat snusa så blir det en hel del choklad. Och choklad är gott så det kan jag inte hålla mig ifrån. Speciellt nya MMmarabou Amigo. Damn fine.


Sheep Cool

Det är smått härligt med hösten. Det är dofterna och färgerna som gör det. Vad jag inte tycker om med hösten just nu är vädret. Det är kallt, grått och tråkigt. Men när solen lyser då är det underbart.
I helgen rev vi en vägg som vi var rädd var bärande. Men turligt nog så var den inte det. En altandörr är beställd så förhoppningsvis kan vi få in den redan nästa vecka. Första dörren vi tittade på gick på cirkus 8000 kr och den vi nu har köpt går på 5000. Det lönar sig att leta runt och inte nöja sig vid första som man hittar.
Och jag msåte få tillägga att jag tycker våra sängkläder är så snygga!


Oh yes Mr Big

Jag har aldrig förstått vad min syster har menat när hon har påstått att Mr Big i SATC är charmig. Men nu gör jag det. Har precis sett sista avsnittet av serien och jag vill bara ha mer. Mer och mer. Och John var ju ett passande namn på Mr Big.      Mr John Big.
Idag kanske min egna prins charming kommer hem tidigare än vanligt. Han har arbetat in en del tid under veckan för att kunna komma ifrån tidigare. Men om jag känner han rätt så kommer han jobba kvar till fyra ändå. Hans linje till arbetsnarkoman är hårfin.
Själv så ska jag dammsuga och torka golven. Vilket jag gjorde i tisdags. Men montören som var här igår och ordnande TV(finally) åt oss valde att gå med skorna på.

Swop

Ledig dag. Vad ska jag göra?
Städa börjar kännas uttjatat.  Jag tänker inte gå runt och städa så fort jag blir ledig.


Vad blir det för mat?

Konversation

Varför känns denna lördag som en värdelös lördag?

Idag har sambon och jag kommit på att inreda och renovera kostar pengar. Men vi vill ha det gjort och vi kommer att få det gjort. Tids nog.

Pappa ringde för en stund sen och frågade om vi ville ha mat:
Pappa:
- Hej, vill ni ha mat?
Jag:
- Jag vet inte. Vi funderade på att äta pizza.
Pappa:
- Jag tänker inte äta någon pizza.
Jag:
-nehej.
Pappa:
- Jag kan ju göra hemagjord pizza?
Jag:
- Men du skulle ju inte äta någon pizza?
Pappa:
- Jag kan äta hemalagad.


Hahaha Jag tyckte det var enormt kul.

Ödet?

Igår när jag var på Ica Maxi lade jag märke till en man och hans fru. Speciellt mannen. Han bar en tröja där det stod brandchef.  Idag på AMS hemsida är det en annons om att räddningstjänsten i Mora söker en ny brandchef. Jag tyckte det var lite konstigt. Varför lade jag märke till just han? Och idag är det en annons på hans tjänst. Ett tecken? Ett tecken på att jag ska söka hans tjänst? Men det finns ett litet problem...Jag är inte ens brandman(kvinna). Jag kanske ska ta en kurs, utbilda mig till det. Jag kanske skulle göra supersucce och bli känd världen över som världens bästa brandman(kvinna)? Få åka på stora träffar och träffa all världens brandchefer som rycker i mig och säger: KOM TILL OSS!! VI BEHÖVER DIG!

Och sen la jag ner den tanken, funderingen, förhoppningen och drömmen.
  


Ur filmen Ladder 49. SE DEN!

Modebloggar är tråkiga

Varför ska allas bloggar innehålla enbart mode? Det är så fruktansvärt, super skittråkigt att läsa.

En kris

Men tänk att solen kunde titta fram ialla fall.  Det betyder att det är stekhett i sovrummet eftersom solen ligger på där hela morgonen. Jag ska göra ett försök i att hitta snygga träpersienner, men jag är inte villig att betala över tusen kronor för en träpersienn. Nej. Förhoppningsvis har Ikea billiga och fina. Grejen är att jag är kräsen. De ska matcha sängen. Sån är jag.

Mina ögonbryn ser ut att höra hemma på slottet hos greven. Hur jag än gör. Men så länge jag inte har rygghår med en diameter på 8 cm och en mustach som fastnar mellan tänderna varje gång jag ler så får jag väl vara glad.
Nu blir det mer Sex and the city, sen ska jag ut och klippa gräsmattan.

Sing a long

Jag är fast

Jag är fast. Sex and the city är bra.
Jag har totalratat det förut, men nu kan jag inte sluta titta. Min syster har hela serien på DVD. Det är det enda som är på tv:n här, men det kan ju bero på att vi inte har fått vanliga kanaler ännu. Det kommer först i slutet på den här veckan(vilket är nu) eller början på nästa vecka.

Imorgon ska jag nog åka in till Mora lite. Jag vet inte vad jag ska göra, men här kan jag ju inte slå ihjäl någon tid när det inte finns något att slå ihjäl på. SATC möjligtvis. Städa har jag gjort hela dagen och huset skiner. Inte bokstavligt men jag vet att det hade gjort det om de kunde.

C ya.


Tråkig blogg.

Min micro plingade just till och jag använder inte den just nu. Det betyder att min syster har tagit sig ned till källaren, öppnat frysen och tagit en av MINA påsar bullar som bakades igår. hm...

Personligen tycker jag att det är tråkigt att läsa tråkiga bloggar.

Hon får ont i magen

Igår kväll bakade jag bullar. 48 stycken som nu ligger i frysen och väntar på att någon ska komma på besök för att få komma upp i värmen. Medans jag bakade igår sa min syster att hon inte tål bullar egentligen. Hon får ont i magen. Men det var ju för att sist hon åt bullar klämde hon i sig sex stycken. Det kan ju ligga någonting i det?

RSS 2.0