Skärtorsdag

Jag vaknade med en sprängande huvudvärk idag. Och den har inte försvunnit ännu.
Men jag har ätit min frukost som bestod av en halv grapefrukt, mycket gott. Så förhoppningsvis fösvinner den snart.
Innan vi åker iväg idag ska jag gå och köpa en korsordstidning, eftersom jag kommer att bli själv i stugan en stund antar jag. Jag ska åka med två stycken som har med sig sina skotrar nu och de vill antagligen ut på en liten tur. De andra, som har min skoter, kommer upp flera timmar senare tillsammans med mina utekläder. Men är det fint väder även där, så gör det ingenting. Då kan jag sätta mig ute i solen och lösa korsord, läsa min bok Kungamordet samt jobba på med mitt religionsarbete som handlar om Jehovas Vittnen.

Igår var jag som sagt hos mormor på middag. Hon hade gjort kassler och det var jätte gott. Jag fick även med mig tre tidningar som jag kan klippa ut recepten ur till min lilla receptbok. Eftersom jag sa att jag tycker om grönsaker så fick jag även med mig en liten receptbok om hur man tillagar grönsaker på bästa sätt. Visserligen måste boken vara från 1300-talet, men jag kan nog hitta någonting spännande där.

Jag fick ett plötsligt sug att se Lejonkungen, vilken är min favorit av alla Disneyfilmer.


GLAD PÅSK

image57

Människor jag skulle vilja träffa


  Will Smitt
Jag tycker att han är jävligt bra och rolig. Han skulle nog ge mig ett gott skratt


Sean penn
Jag tycker att han är en bra skådis. Han är charmig på nått vänster.


Susan Sarandon
Jag såg hon på Rachel ray idag och jag tycker att hon verkar vara en väldigt trevlig person. Någon som inte skyltar med att hon är känd. En bra människa helt enkelt.


Patrik Swayze
Just för att han var snnygg när han var yngre. Dirty Dancing är en av mina favoritfilmer. jag har sett den etthundraett gånger.


Denzel Washington
Jag tycker att han är en av de bästa skådisarna på denna jord. Kan spela alla olika roller; god, ond, mitt emellan.

Berusad i tjänst

Nu har jag bakat klart. Sen ska jag bara ner och hämta resväskan, packa den och sen är jag mer eller mindre klar att åka imorgon.

Kollade nyss på ett ptrogram på ettan(uppdrag granskning?) där det handlade om en transportör, flyger med utvisade till deras länder, som varit full vid upprepade tillfällen. Chefen visste om det, men hon fick ändå jobba kvar. Och det kan jag inte riktigt förstå. Hon har varit berusad i tjänst och gjort skandaler efter skandaler, bla blivit avkastad från ett flyg för att hon var för berusad I TJÄNST! Fy skäms.

Fikat på Begriplig var jätte trvligt. Ulrika hade köpt en Budapest rulle och fy fan vad gott det var.

En lång dag.

Vad skönt det är med lov.
Senare idag ska jag ner till min gamla APU plats Begriplig på fika. Det var en annan praktikant där samtidigt som mig, men som även har varit där längre, som har sin sista dag idag. Så då tyckte de att det passade att jag också kom ner på en sista fika. Och det passar utmärkt för jag har ett papper jag måste ge till Ulrika.

Efter fikat ska jag hem till mormor och äta middag där. Det är ju visning på lägenheten igen ikväll, så jag kan inte vara hemma då.

Jag har redan hunnit med ett träningspass idag. klockan nio började jag träna, men jag avr trött och seg så jag är inte så nöjd över det. Efter klockan sju ikväll kankse jag går ner igen och gör bättre ifrån mig.

Imorgon åker jag till Storsjökapell för att åka skoter. Det ska bli riktigt kul. Sen ska jag spendera mitt lov i Orsa och fortsätta mitt jobbsökande i Mora eftersom det är dit jag kommer att flytta i slutet på maj. Jag har redan sökt lite, men jag vet inte om det har gett någon större resultat. Jag fick visserligen lämna mitt CV på några ställen. Jag vägrar gå en sommar utan jobb. Totalvägrar. Men jag ska inte ge upp utan fortsätta söka. Det som är så dumt med mig är att jag är väldigt kräsen när det kommer till jobb. Men jag vill trivas med jobbet, annars kanske jag inte kan göra ett lika bra jobb.

Ikväll ska ajg även baka två tårtor att ta med till påskresan.

precis

Jag har precis griljerat en påskskinka. Och den blev helt underbar. Fan vad god den blev.

Masken av

På onsdag är det visning för andra gången på lägenheten, men jag tror inte det behövs. Vi har redan fått in en del heta bud. Sen är det drygt att behöva städa lägenheten fläckfri och plocka bort alla onödiga prylar som ligger framme. Men å andra sidan ska ju jag åka bort på torsdag så då är det skönt om det skulle vara riktigt städat och fint när jag kommer hem igen.

Jag drömde om Mozart i natt. Det har hänt en del gånger de senaste veckorna. Han dyker upp i mina drömmer. Varje gång försöker jag skydda han på nått vis. I natt höll jag han i min famn medans vi befann oss någonstans där man inte skulle vara ute på natten för att det var farligt. Vi skulle få gömma oss någonstans som hade galler för dörrar och fönster just för att ingen skulle få ta sig in. Skrämmande.

Jag tror jag entligen har hittat en ny parfym jag vill inkassera. Jag håller på och letar trots att jag redan har en. Men den lär ju ta slut den med någongång och då är det ju bra om jag vet vad jag vill ha nästa gång.

Con te partiro

Vad härligt det var att vakna i morse. Solen sken och äntligen kanske våren är på väg. Men njae. Det var fyra minus ute. Jag bor i Östersund, då får man ta smällar, för här ska man inte tro att det blir varmt. Sommaren uppnår som mest tio plus.

Måndagar är härliga och sega i ett och samma. Härliga för att jag börjar inte förens kl 15.30. Sega för att jag börjar inte förens kl 15.30 och att det är fem dagar kvar till nästa helg. Jag tror att jag ska få så mycket gjort innan jag börjar lektion men det blir sällan så. Men idag ska jag ner och träna innan skolan så jag har det gjort. Då behöver jag inte bry mig om det ikväll. Och nu när Älskling har kommit hem så har jag fått tillbaka mina hörlurar så nu kan jag även LYSSNA på tv:n medans jag tränar. Förra veckan fick jag istället kolla på slärmen samtidigt som man lyssnar på alla andra flåsa.

Nu är det fan inte många dagar kvar. Helt otroligt.

Klösa ögon

Återigen är det söndag. Jag tycker att det är söndag jämt. Och det är den dagen jag tycker minst om.
Men för att dryga ut den här söndagen har jag rensat bland all min musik som inte längre är lika stor som den brukade. Den har mer än halverats. Jag ska även påbörja mitt arbete i religion som egentligen ska in i maj tror jag. Men jag tänkte att det är väl bättre att komma igång med det nu, så slipper jag bry mig om det senare.
Ingen träning blev det heller. Jag glömde bort tiden och när jag väl tittade på klockan var det försent. Men det gör inte mig någonting. Bara min kropp som blir lite bitter av att inte få röra på fläsket.

Förresten, vad besviken jag blev på OTH. Inte alls samma som det var förr. Som det lutar åt nu blir det ingen serie jag kommer att följa innerligt, utan möjligtvis bara kolla på om jag inte har annat för mig.

Syskon kärlek- På ett förbjudet vis!

Det här är helt helt fel!

Det här är dock helt rätt!!

Jag bleknar med tiden

Någonting jag avskyr är att träna. Eller avskyr är ett starkt ord, men jag ogillar det.
Och det hjälper inte när gymmet(idag) luktar stall och svett. Sen att stans alla tjockisar verkar ha hittat till Jocks och tar upp alla maskiner, just de maskiner jag använder, är inte heller på den positiva listan. Puh. Jag orkar inte.

Trots några minuter på Jocks vilket resulterade i en slö Stephanie, ska hon nu färga håret. Jag har lite gröna ögon med inslag av brunt ibland så jag tänkte: Borde inte grönt hår passa mig? Det vet jag inte förens jag har testat. Och som det verkar kommer jag aldrig få veta det eftersom jag aldrig tänker färga mitt hår grönt. Men ibland händer olyckor när kemikalier blandas och någon dag kan oturen ha knackat på mitt hår och gjort det grönt. Den dagen kommer även att vara en olycklig dag för mig.

Idag köpte jag en tröja för hundrafemtio kronor. Jag visade den för min mor och hon sa att den var fin. Sen tillade hon även: Men borde du inte vänta när du kan handla för dina egna pengar?
Jag lägger tillbaka tröjan i påsen igen och frågar henne: Och vems pengar är det jag använder nu? Dessa pengar jag har använt för att köpa den här tröjan är de jag får från snåla CSN. Så jag vet inte hur jag kan göra de pengarna mina egna på ett bättre sätt....

If you please

Mississippi in the middle of a dry spell.
Jimmy Rogers on the Victrola up high.
Mama's dancin' with a baby on her shoulder.
The sun is settin' like molasses in the sky.
The boy could sing, knew how to move, everything.
Always wanting more, he'd leave you longing for.

Up in Memphis the music's like a heatwave.
White lightning, bound to drive you wild.
Mama's baby's in the heart of every school girl.
"Love me tender" leaves 'em cryin' in the aisle.
The way he moved, it was a sin, so sweet and true.
Always wanting more, he'd leave you longing for.

Jag har haft den mest märkliga dröm...

Men för första gången känns det som om jag har fått sova en hel natt utan att vakna upp och känna mig orolig över någonting. Men istället drömmer jag väldigt skumt.

Idag är det visning på lägenheten mellan 17.45-18.15. Och för att fråga mig själv så tycker jag är det känns väldigt underligt att ha främmande folk här som ska vandra runt i mitt rum och antagligen TA på mina grejer(vilket inte alls är nödvänfigt eller meningen). Men jag vet av erfarenhet att jag ska gömma det jag har kärt. Jag menar inte att de kommer att sno det, men risken finns alltid då det finns okänt folk i mitt hus, lägenhet. Det har hänt förr att de har fått med sig grejer som de inte ska ha.

vad ger jag mig in på?

Stephanie har gjort det otroliga. Eller ska.
Jag har hittat ett program som jag vill läsa på Gävle högskola- Ekonomprogrammet.
Men till det behöver jag Ma B och C vilket jag inte har. Än.
Därför kommer jag till hösten att plugga B och C och alt. Na B. På enbart fem veckor, som jag har uppfattat det, kommer jag att ha klarat av B och C kursen. Det är heltidsstudier och det är det enda jag kommer att göra varje vaken timme. Och när jag inte är vaken, drömmer jag om matte. Hur gött låter inte det?

Jag tycker det ska bli spännande, men jag vet att det kommer att bli en tuff utmaning.
Fast jag vet att jag har tålamodet eftersom jag har redan gjort en liknande grej. Jag pluggade in hela körkortsteroin och allt på enbart en vecka(intensivkurs) vilket resulterade i att det tog mig en månad att få körkortet hem i brevlådan(eller jag hämtade det på posten) från och med dagen jag startade.

hejj hopp gummi snopp

Återigen tappat suget.

På fredag får jag äntligen träffa min man. Det var ett tag sen nu eftersom han har varit i USA.

RSS 2.0